Deczki Bútor Kft. 

(70) 294 7877 

 deczkigyorgy2@gmail.com

Bemutatkozás

Bútorok

Cégünk több éve foglalkozik új bútorok, és lakberendezési árucikkek forgalmazásával. Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk Vásárlóink rendelkezésére. Legfontosabb célunk, hogy Vásárlóink a számukra legmegfelelőbb terméket válasszák és, hogy ahhoz a legkedvezőbb áron jussanak hozzá. Üzletünkben széles választékban megtalálható minden olyan bútor, szekrénysor, konyhai és étkező garnitúra, kárpitos bútorok, kiegészítő kisbútorok - legyen az klasszikus vagy modern stílusú - ami az Ön otthona kényelméhez szükséges.
 
A Deczki Bútor Kft. fő profilja az egyedi bútorkészítés: egyedi konyhabútorok, gardróbszekrények, beépített szekrények és gyerekbútorok. Bútorainkat a Megrendelő kívánságai szerint a legkülönbözőbb színösszeállítással, személyre szabott igények szerint készítjük el. Vállaljuk modern és hagyományos bútorok készítését is. 
 
Az egyedi bútorkészítés legnagyobb előnye, hogy az adott lakáshoz igazítható, méretpontos, így biztosítható a maximális térkihasználás és egyedi kívánságok is megvalósíthatók!
 

Egyedi bútorkészítés folyamata:

  • A helyszínen felmérjük egyedi bútorkészítési igényeit.
  • Ötletekkel, tanácsokkal segítünk az ideális bútor megtervezésében.
  • Az igények figyelembevételével megtervezzük bútorait.
  • Rövid határidővel, méretpontosan, precízen elkészítjük a kívánt bútort.
  • A helyszínen összeszereljük, beállítjuk az egyedi bútorokat.

Bútorainkat magas minőség és elérhető árak jellemzik, melyekre garanciát vállalunk!

Lovasfelszerelés és vadászruházat

Az utóbbi évek lendületes termékkörbővítésének köszönhetően kiváló minőségű, megfizethető vadász, és szabadidő ruházati termékeket illetve lovasfelszereléseket is forgalmazunk. A válogatottan összegyűjtött és rendszeresen megújuló termékskála a legfrissebb igényeket is kielégíti.

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel, akkor kérjük, keressen minket a Kapcsolat menüpontban vagy a fent említett elérhetőségeken és személyesen üzletünkben.

 

 

Design by: www.diablodesign.eu